Friday, October 17

Testimoni AJHT : Sakit Sendi Hilang Selepas 2 Hari

"Salam semua.
Sempena promo AJHT ni, saya nk kongsi sikit pasal AJHT ni, serious tak sangka bulan ni promo AJHT, 29hb Dec hari tu beli AJHT untuk hubby, 2 hari consume dah okay sakit-sakit sendi dia. Actually saya ni pun selalu sakit-sakit sendi sebab saya ni kurus sangat orangnya tu senang sangat sakit-sakit sendi.
Saya memang tak suka nak telan-telan pil ni tapi dah tak tahan malam tadi makan 2 biji AJHT, Alhamdulillah pagi ni senang je bangun dari tido, macam tak percaya je. Selalu kalau nak bangun tu, seksa tahan sakit.
So, apa tunggu lagi, cepat-cepat order dengan distributor anda bagi hadiah kat mak ayah yang selalu sakit sendi tulang, serious tak rugi." 
~ Puan Nafiza Shuib ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment