Tuesday, November 3

Testimoni : Anak Dah Suka Makan Lepas Bagi Vitalea For Children

"Rasanya produk shaklee ni ada MAGIC lah!
Sebelum ni macam-macam vitamin untuk kanak kanak dah cuba untuk bagi anak makan. Kalau part makan memang susah nak suruh makan budak budak ni. Tapi selepas bagi VITALEA CHEWABLE kat anak secara automatik selepas makan anak gelabah cari makanan.
Sungguh MAGIC, dah beberapa hari ni test kat anak semasa memasak kasi anak makan VITALEA lepas habis masak anak terus makan dengan berselera, sayur yang mereka tak suka pun bedal. Sangat suke dan berpuas hati. Alah membeli menang memakai." 
~ Puan Puspa ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment