Thursday, September 14

Testimoni : Berjaya Menyusukan 2 Orang Anak dengan ESP

" Mula-mula cuba ESP masa menyusukan anak kedua memang puas hati susu banyak dan badan tak letih sangat.
Anak pertama dulu menyusu badan sampai 3 bulan ja pas tu terpaksa campur dengan susu botol sebab susu badan kurang. Sejak mengamalkan ESP dapat menyusu anak kedua sampai sekarang umur dah 2 tahun 3 bulan. Bukan dia sahaja menyusu tetapi anak bongsu pun menyusu sepenuhnya jugak. Waktu pregnant anak bongsu pun, susu banyak lagi untuk kakak dia.
Dengan amalkan ESP sekarang tak dak masalah untuk susukan dua org budak :-)
Kesan sampingan yg dapat dari amalkan ESP:
  • susu banyak, cukup untuk dua org, si kecik bulat hanya dengan susu badan
  • kulit semakin cerah, parut semakin pudar
  • awet muda
  • badan tak terlalu kembang sekarang dah kurus
  • selera makan kurang
Yang best masa bawak anak bongsu pi klinik orang tegur anak first ke. Saya cakap tak la no 3. Dia tanya umur saya cakap dah 30thun. Dia cakap ingatkan baru kahwin, anak first sebab nampak macam 20-an.
Suami pun perasan badan macam dah ada curve dan anjal sikit sejak amal ESP. Sebelum ni selepas bersalin anak pertama badan berisi dan kembang sangat.
Alhamdullillah sejak amal ESP bersalin anak kedua dan ketiga badan tak naik mendadak. Baru2 ni jumpa sepupu dia cakap tahniah dah berjaya kembalikan badan macam zaman anak dara...TAK RUGI CUBA ESP :-) "

~ Puan Nor Ismaniza Ismail ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment