Friday, September 15

Testimoni : Persediaan Sebelum Bergelar Pengantin


" Pengalaman first, teringat JUN 2013,waktu first ambik produk Shaklee dengan ESP dulu. Kalau ade orang try yang murah-murah dulu, tapi saya terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan untuk kahwin. Almaklumlah nak jadi pengantin kena lah skin cantik, body tip top, bertenaga sebab banyak benda nak uruskan.
So tak banyak bunyik try jelah ESP, mula-mula susahnya aku nak telan susu soya ni. Last2 google sendiri boleh tak campur dengan minuman lain. Hasil google, saya teruja bila dapat tau ESP boleh campur dengan minuman lain. Saya pilih strawberry dutchlady milk sebab memang feveret ni. So bila campurkan, rasa macam aiskrim. So delicious!!!!
Lepas tu gasaklah minum and cuba macam2 perisa, milo lah, campur madu dengan kurma lah.
Sedang seronok rasa variasi minuman, Halimah kena healing crisis. Badan lemau gilerrrr, stress sekejap dalam 2 minggu. Pelik jugak apehal lah badan lemau. Akak pesan suruh banyak minum air kosong. Buat jugak lah sehari memang buat lebih dari 3L sebab nak sembuh cepat.
Lepas sebulan amalkan ESP tak nampak apa-apa perubahan pon. Masa tu macam dah rasa kena tipu je tapi gagah jugak beli lagi sampai masuk 3 canister baru nampak kesan. Lama oii!
Benda pertama saya perasan ialah parut luka di kaki dah hilang. Sebab dulu masa kecik macam jantan kan. Orang masuk longkang aku masuk longkang. Tu benda pertama nampak!!
Lepas tu kulit muka dah tak berbelang. Kalau tak dah macam pakai topeng. Lepas tu perubahan nampak lagi bila jerawat kecik2 yang dulunya macam ku nak tarah pakai pisau. Kini kian hilang. Perasan jugak kulit dah sekata.
Yang part paling best badan dah tak lemau, dah tak baringg je lepas balik keje macam orang pikul batu. Balik kerja boleh buat kerja2 lain.
Memang best ESP ! Terbaik dari ladang soya....hihi ! "

~ Puan Halimatussaadiah ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment