Wednesday, September 13

Testimoni Vivix : Ikhtiar Glaukoma dengan Vivix

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera semua 😃😃

Kali ni Fizah nak share sharing dari salah seorang sideline Fizah. Sideline Fizah ni belikan ayah nya Vivix sebagai ikhtiar untuk masalah Glaukoma. Jom kita sama-sama tengok effect yang ayah beliau dapat 👇👇

DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.
Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 😜)
Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!
Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.
Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.
Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur.
Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! 😱
Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.
Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'. Hihihi... 😜
Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.
Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi 😜
~ Dr. Ain ~

Alhamdulillah, ikhtiar untuk masalah lain, dapat bonus lain pulak. Siapa yang tak suka kalau Mak & Ayah makin sihat. Betui dak.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment