Wednesday, January 3

Testimoni : Vitalea For Children Untuk Anak Susah Makan, Sembelit, Imuniti dan Alergi

"Alhamdulillah, dah 3 minggu Humaira' consume Vitalea for Children Shaklee. Dah takde lagi sembelit macam dulu. Hari-hari membuang.
Selera makan pun bukan main lagi. Semua dibedal.
2 hari lepas, Humaira' demam dan merengek-rengek sakit perut, maybe sebab cuaca yang tak menentu dan dia overdose makan. Haha.
Bawa pergi Klinik Kesihatan, suhu nak dekat 38'c, tapi perut ok je takde masalah. Balik rumah, Ummi nak bagi la makan ubat doktor. Dia tak mahu. Dia kata nak 'ubat' vitamin je. Bagi makan Vitalea for Children dan minum air masak, dia terus tidur.
Alhamdulillah bangun pagi esok tu, dah tak demam dah.

Syukur Alhamdulillah, Humaira' jarang sekali kena selesema / batuk. Demam pun singgah sekejap je. Kulit dia alergik sebelum ni pun dah ok. Kalau kena gigit nyamuk pun dah tak melarat macam dulu.
P/S: Kalau anda sayangkan anak anda, berilah dia perlindungan yang secukupnya. Jangan berkira-kira untuk melabur demi kesihatan anak tersayang. Mencegah lebih baik dari merawat"
~ Puan Ctsumiza Roseli ~



Terima kasih kerana sudi membaca :)

Hubungi kami :
019 659 1541 ( Fizah )

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment