Friday, March 9

Testimoni : Kulit Alergik Hilang Lepas Ambil Vitamin Shaklee


 " Kulit saya elergik sebab salah pakai produk skincare. Muka jadi merah, panas, ruam-ruam keluar dengan banyak. Gatal sangat sampai rasa nak garu-garu je dengan jari. Maybe ade chemical dalam tu yang tak sesuai dengan kulit saya.
After cite dengan ummi Aliatun Salleh, dia suggest buat masker Zinc dan Alfalfa sebelum tido. Sebab bagus untuk kecutkan jerawat dan buang toxin. Plus consistent ambil B Complex, Vitalea, Vitamin C dengan ESP.
After 2 weeks consistent guna, Alhamdulliah kulit dah back to normal. Dah takde ruam-ruam tu da. Just kena consistent ambil ESP untuk hilangkan parut.
I luv #Shaklee because berkesan untuk saya ! Yang penting sabar dan konsisten. "

~ Nurul Husna ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment