Saturday, July 7

Testimoni : Ambil ESP Untuk Menyusu Tapi Dapat Bonus Lain

" Alhamdulillah dipertemukan dengan #shaklee sewaktu BFF datang visit Dya ketika pantang. Terpandang wajah gebu dia, terus diperkenalkan dengan ESP.
Dya bermula dengan Set Menyusu Shaklee untuk menambah susu badan je ketika tu.
Family adalah orang terdekat yang nampak perubahan ketara terhadap kulit yang kusam dulu semakin cerah dan badan yang agak berisi dulu kini dah bertukar saiz Extra S. Hehe.
Ahli keluarga termasuk mak dan 2 adik-beradik Dya turut terpanggil untuk mencuba produk Shaklee dan akhirnya terjebak dalam Bisnes Shaklee ni dek kerana kehebatan produk dan sistem MLM yang adil tanpa sangsi.
Alhamdulillah Bisnes Shaklee juga dapat menambah pendapatan kami. Dya sangat bersyukur dengan #shakleeeffect yang kami sekeluarga telah alami.
  • Susu badan meriah-masih fully bresfeed Adelia (1yr 1 month)
  • Berat badan maintain slim (TANPA DIET)
  • Kulit dah tak kusam-makin cerah dan sekata
  • Bertenaga dan aktif sentiasa
  • Dengan Shaklee saya tak perlu bekerja 8-5pm lagi
  • Dengan Shaklee saya tak putus bagi duit bulanan pada family
  • Dengan Shaklee saya upgrade jadi muslimah sejati
  • Shaklee bukan sahaja mengubah income malah seluruh kehidupan duniawi, famili dan juga rohani

~ Puan Dya ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment