Friday, July 6

Testimoni : Anak Dah Tak Sembelit Dan Tak Berak Berdarah Lagi

Naurah anak sulung saya yang usia 5 tahun memang jenis susah nak makan. Cerewet makan, sembelit semua ada. Risau sangat sebab sampai najis berdarah. Paling saya takut bila duk imagine kalau-kalau dia kene infection kat usus ke, kanser ke (nauzubillah..) tak ke haru!
Ada tau yang sembelit, tup tup Doktor bagitau kanser usus. Tak ke haru kalau dah terlewat ambil tindakan. Dahlah kurus kering.
Sedih sangat kalau tengok naurah yang takmo makan tu.
2014
Still cerewet makan tapi at least dia dah nak makan nasi. Sampai ke tengah malam pun minta nasi!
Yang paling saya bersyukur, dia dah tak sembelit dah! Dah takde berdarah dah. Phewww memang lega!
Syukur. Allahukbar.
Sekarang Meal shakes+ Omega guard + Nutriferon mmg jadi kawan baik naurah lah!Lega...^__^
~ Puan Oyun ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)
Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment