Tuesday, July 31

Testimoni Meal Shakes : Anak Mula Makan Nasi Walaupun Makan di Luar

Okay, kali ni Fizah nak share testimoni dari biras Fizah sendiri. Anak perempuan Biras Fizah ni lebih kurang macam Haziq jugak. Tak berapa suka nak makan nasi.

Sebelum ni memang dah ambil MEAL SHAKES cuma dos tu agak sedikit.

After tingkatkan pengambilan MEAL SHAKES ni anak perempuan beliau dah mula makan nasi. Sebelum ni hanya makan lauk dan kadang-kadang tak nak makan langsung.

Alhamdulillah sekarang dah mula makan nasi even makan kat luar pun nak makan nasi.

Boleh dikatakan semua ibu-ibu yang beri anak mereka MEAL SHAKES ni pasti mendapat feedback yang sangat POSITIF !

Tiada apa yang lebih membahagiakan bagi seorang ibu bila dapat melihat anak membesar dengan sihat kan.

Jika anda tercari-cari supplement untuk anak anda, apa kata try dengan MEAL SHAKES ni.

Ia bukan sahaja SEDAP malah SELAMAT kerana ia menggunakan BAHAN SEMULAJADI !

So, tunggu apa lagi. Sayangkan anak bukan tangan-tangan kan tapi sayangkan anak hadiahkan vitamin untuk mereka.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment