Tuesday, September 4

Testimoni Herbal Blend : Kulit Terbakar Sembuh Selepas 2 Hari Nampak Isi Baru Nak Tumbuh

Luka ter🔥! 😱 nak buat ape?
Jangan pedih dulu. Jika terbakar atau melecur. Lap sikit pastu sapu Herbal Blend.
Kisah saya sendiri.
Masa kene plastik yang dibakar (cecair tu jatuh atas jari saya). Fuh terasa kehangatan dan kepedihannya. Perrrgggghhh tak tahan makan dalam isi jari.
Saya tak panik sebab saya cepat pi bilik dan lap kan luka tu. Pedih sikit. Terus wife saya capaikan Herbal Blend ke atas luka saya tadi tu.
Dan Alhamdulillah. Dalam masa 10 minit, sakit reda dan luka kering dan dalam masa 2 hari nampak dah covered dengan isi baru nak tumbuh.
Alhamdulillah. Allah swt bagi izin.
3 sebab Herbal Blend ni mantap adalah kerana :
  1. Ia terdiri dr herba-herba terbaik untuk multipurpose use seperti Rosemary, Sage, Horse Chestnut, Yarrow (nama omputih)
  2. Boleh diguna harian sebagai lotion. Ia akan bantu melembutkan permukaan kulit yang keras seperti kaki merekah (cek kaki awak kejap)
  3. Menyejuk, menthol, dan tidak berminyak. Sesuai untuk sesiapa nak pekena
Ni antara produk termurah Shaklee tapi sangat berkualiti.
~ Master Firdaus (DOSH) ~


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment