Saturday, September 8

Testimoni Vivix : Ramadhan Tak Rasa Lemau & Bertenaga

Eksperimen diri » VIVIX buat puasa saya bermakna!
Selama ni saya ambil Vivix untuk tujuan pemulihan sel. Maka saya prefer ambil Vivix malam sebelum tidur. Sebab Oyun kan memang ada alahan. So kadang-kadang naik jerawat. Tu yang prefer ambik Vivix malam untuk pemulihan jerawat tu.
Puasa-puasa ni, saya stop ambil Vivix kunun-kunun takut kehausan. Hahah (takut sebelum kena!) Tapi disebabkan bulan ni promo Vivix, tiba-tiba rasa nak try ambil Vivix waktu sahur pulak. Hihi.
Amazingly! Memang best! Kena niat nak ambil Vivix untuk TENAGA! Alhamdulillah. Pagi Ramadhan tu tak rasa lemau langsung!
~ Oyun ~

Fakta:

Resveratrol dalam Vivix adalah 10x ganda daripada khasiat resveratrol sumber lain. Ia berfungsi untuk membantu mitokondria dalam sel menjana tenaga! Jika mitokondria banyak, maka lebih banyak tenaga dapat dihasilkan!

No wonder la kita boleh kelainannya!

Memang sangat baik untuk mereka yang diabetes (hyperglisemia), yang darah tinggi, yang darah rendah, untuk penghasilan tenaga mereka.

Kenapa orang diabetes sesuai untuk ambil Vivix?
Sebab mereka mudah mengalami penurunan aras gula yang boleh menyebabkan keadaan hypoglisemia yang lebih bahaya kesannya seperti menggigil, pengsan & koma akibat ketiadaan tenaga yang dihasilkan oleh mitokondria.


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

  1. Info yang ringkas tapi padat. Qiya da cuba Vivix, sedap! Buat masker pun best... Puasa tahun depan boleh la cuba amalkan Vivix ni...

    ReplyDelete
  2. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete