Saturday, October 10

Sijil Halal Shaklee Tahun 2020

Sijil Halal Shaklee Tahun 2020 | Ia dikeluarkan oleh Islamic Service of America (ISA), merupakan Organisasi Pemantauan Sijil Halal bagi seluruh negara Amerika yang diiktiraf di seluruh dunia termasuk Halal Jakim.


Sijil Halal Shaklee Tahun 2020
Sijil Halal Shaklee Tahun 2020

Sijil Halal Shaklee Tahun 2020
Sijil Halal Shaklee Tahun 2020


Setiap tahun, sijil halal ini perlu "direnew" bagi memastikan setiap produk yang dihasilkan pada tahun tersebut mematuhi piawaian sijil halal yang telah ditetapkan.

Nak dapatkan status halal ini juga bukannya mudah, banyak proses yang perlu dilakukan oleh company yang apply dari segi bahan yang digunakan, tempat proses sehingga ke packaging.

Boleh klik direct link di sini: Senarai Badan Islam yang Diiktiraf JAKIM dan di sini: Halal Accreditation (ISA).

So, korang tak perlu risau lah untuk menggunakan produk Shaklee

Nak dapatkan Shaklee?
Boleh hubungi Fizah tau.
Location: Kuantan, Pahang, Malaysia

18 comments:

  1. Shaklee terbukti HALAL dan selamat di ambil

    ReplyDelete
  2. SHAKLEE MEMANG TERBAIK DAN DIPERCAYAI. saya salah seorang pengguna shaklee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tak salah pilih produk. :)

    ReplyDelete
  4. Bagus ada sijil halal gini. Pengguna pun tak was was nk guna dan makan ☺️.

    Cantik header blog Kak Fizah. Ruby add blog kak kat bloglist jugak. Thanks tau 🥰

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Syukur sangat dipertemukan dengan Shaklee :)
      Tq Ruby add blog akak :)

      Delete
  5. Syukur kan Shaklee concern bab sijil halal ni. Orang pun tak ragu-ragu dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu madam. Syukur kan sebab dipertemukan dengan Shaklee ni.

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah. Syukur dipertemukan dengan Shaklee :)

      Delete
  7. bagusnya renew setiap tahun untuk make sure kualiti dan kebersihan terjaga. Baru pengguna rasa selamat dan yakin nak guna Shaklee.

    Farhana Jafri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Alhamdulillah dipertemukan dengan Shaklee :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Fizah. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul dari Fizah :)