Wednesday, October 3

Koleksi Testimoni Vita C Plus Shaklee

Koleksi testimoni dari pengguna Vitamin C Shaklee. | Sebahagian feedback dari pengguna Shaklee yang setia dan konsisten ambil Vitamin C Shaklee.

Testimoni 1


Kesan positif:
  • Tiada Resdung
  • Tak mudah jatuh sakit lagi
  • Tak ada jerawat belakang badan
  • Tak mudah kena ulcer walau pakai braces
  • Tak melarat jika sakit

~ Puan Nadiah Suhaidi, 8 tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 2


Kesan positif:
  • Tak mudah jatuh sakit (imuniti badan bertambah)
  • Tak ada  jerawat belakang badan
  • Tak bengkak tonsil dah
  • Tak melarat jika sakit- fast recovery termasuk waktu pregnantšŸ¤°
  • Tak ada jerawat & parut hitam cepat pudar  di dahi dan pipi
  • Tak berdarah gusi dah ☺
  • Kulit makin cerah berbanding dulu
  • Kulit & bibir makin lembap (dulu kulit kering dan bibir selalu menggelupas)

~ Puan Aeinna Musa, 5 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 3


Kenapa suka makan VITAMIN C :

Dulu selalu naik jerawat kat dahi dan dagu. Sekarang jerawat dah jarang sangat naik kat muka. Kalau naik pun, seketul dua jer, itupun kejap jer dah elok. Antibodi dah kuat sikit berbanding dulu, jarang kena demam selsema. Gusi dah tak berdarah bila gosok gigi, tak macam dulu. Then, bonusnya kulit nampak makin cerah juga.

~ Puan Eina Md Ali, 5 tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 4


Dulu-dulu sebelum kenal Vitamin C Shaklee, pantang kena hujan jer walau hujan renyai-renyai mesti jadi selsema, batuk-batuk dan demam tapi sejak amalkan Vitamin C Shaklee secara konsisten 2 biji sehari dengan IzinNya sekarang ni kalau kena hujan walau basah lenjun Alhamdulillah tak ada selsema, batuk dan demam yang menyinggah.
BONUS dapat kulit yang sihat.

~ Puan Nani Rahayu ~

Testimoni 5


Vita C Shaklee untuk kulit sihat dan cantik sebab tak suka pakai make up tebal. Vitamin C Shaklee bantu jadikan kulit muka tidak kering lagi.

~ Puan Hayati Suki, 6 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 6


Dulu kulit senang naik jerawat dan berminyak. Sekarang dah okay, Alhamdulillah.

~ Puan Fatin Syaza, 2 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Okay kebanyakan pengguna Vitamin C ni ambil untuk kecantikan kulit. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dan jatuh cinta dengan Vitamin C Shaklee ni.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Tuesday, October 2

Info Produk : Cara Pakai Youth Restoring Eye Treatment

Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment yang betul dan berkesan |

Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Ada2 Cara untuk pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment ni iaitu:

Cara Pertama: Dengan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.
Gunakan cooling tips untuk meratakan dan mengurut produk di kawasan mata.

Bila perlu digunakan?
Selepas Youth Perfecting Skin Toner dan sebelum rawatan produk lain.

Di mana perlu digunakan?
Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan dan kawasan tulang kening dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata -  merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Cara Kedua: Dengan Jari dan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.
Dengan menggunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

Bila perlu digunakan?
Selepas Youth Perfecting Skin Toner dan sebelum rawatan produk lain.

Di mana perlu digunakan?
Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan dan kawasan tulang kening dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata -  merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Video  Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment.



Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Monday, October 1

Promosi Shaklee Oktober 2018

Terdapat beberapa promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan Oktober ini. | Jom kita lihat satu satu apa promosi yang ditawarkan oleh Shaklee.

1. Promosi Vitamin C Shaklee

Promosi Shaklee Oktober 2018: Vitamin C
Vita C Plus Shaklee
  • Harga biasa RM 97 sebotol (180 tablets)
  • Harga promosi - Beli 3 botol dengan harga RM277


Dapatkan harga lebih jimat 15% - 20% dengan menjadi ahli Shaklee.

Keistimewaan Vita C Plus Shaklee



Sustained Release Vita-C Plus adalah Vitamin C semula jadi yang diperbuat daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

2. Promosi YOUTH Set

Promosi Shaklee Oktober 2018: YOUTH Starter Set, YOUTH Renew & Maintain Set, YOUTH Intensive Treatment & Repair Set
Terdapat 3 pilihan set untuk promosi Youth untuk mendapatkan FREE YOUTH Carry All Travel Bag iaitu:
  1. Starter Set RM 850
  2. Renew and Maintain Set RM 1,262.50
  3. Intensive Treatment and Repair Set (Set Lengkap) RM 1,675
Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Pembelian setiap set ini akan dapat FREE Youth Carry All Travel Bag yang mempunyai beberapa kelebihan seperti:
  • Design yang cantik.
  • Zip di bahagian depan untuk toileteries.
  • Kalis air.
  • Mudah dibawa ke mana-mana.
  • Mudah disimpan jika tidak digunakan.
Promosi Shaklee Oktober 2018: YOUTH Radiance Set
Dengan pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment, anda akan menikmati 20% diskaun untuk Radiance Set yang mengandungi:
  • YOUTH Activating Serum
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Rich)
  • YOUTH Radiance C + E

3. Promosi Set Lelaki

Promosi Shaklee Oktober 2018:Real Men Set
Pada bulan ini, Shaklee melancarkan semula produk Zinc Plus (sebelum ini Zinc Complex) setelah lama menghilang. Dalam masa yang sama, Shaklee menawarkan set istimewa untuk para lelaki supaya kekal cergas, aktif, fokus, dan produktif. Harganya ialah RM 56 dan boleh tahan sehingga 4 bulan (hanya 1 tablet untuk 1 hari sahaja).

Real Men Set mengandungi 4 produk
  • CoQ-Trol Plus
  • Vita-E Complex™
  • OmegaGuard™
  • Zinc Plus

Keistimewaan Zinc Plus Shaklee
Apa yang menarik tentang Zinc Plus ini berbanding produk Zink yang berada dipasaran?
  • 15mg Zink dalam 1 hidangan (1 tablet).
  • Membekalkan 100% nutrisi keperluan sehari.
  • Berasaskan tumbuhan. 
  • Tiada bahan berasaskan haiwan.
  • Diekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung.
  • Kurang rasa logam, pahit, atau kelat
  • Kadar penyerapan yang tinggi berbanding zink sintetik!
  • Sesuai untuk semua orang dewasa.

4. Youth Restoring Eye Treatment

Ciri-ciri YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
YOUTH Restoring Eye Treatment merupakan produk terbaru dari Shaklee. Ia amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah di sekitar mata. 

Ia juga telah dipasarkan di US tau.
Keistimewaan YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
Testimoni YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading