Sunday, September 30

Shaklee Youth Restoring Eye Treatment - Produk Baru Shaklee !

Shaklee Youth Restoring Eye Treatment - Produk Baru Shaklee ! | 

Assalamualaikum.

Welcome October 2018. Bulan ni ada produk baru dari shaklee iaitu Shaklee Youth Restoring Eye Treatment. 

Jom kita layan dulu Video launching Shaklee Youth Restoring Eye Treatment ni.



Haaa, ada rasa tergoda tak. Hihihi

Keistimewaan Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Keistimewaan Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
  • 100% Vegan
  • Bebas Gluten
  • Diuji Ahli Dermatologi (Pakar Kulit)
  • Diuji oleh Ahli Ophtalmologi (Pakar Mata)
  • Bebas Kekejaman (tidak diuji keatas haiwan)
  • Tidak menyumbatkan liang pori
  • Formulasi tanpa 1500 bahan kimia berbahaya
  • 100% wanita terbukti secara klinikal memiliki kulit lebih muda
  • Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan dalam kajian klinikal dapat mengurangkan garis dan kedutan di sekeliling mata (crow's feet) dalam masa 7 hari
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam (mata panda)
  • Membantu mengurangkan kedutan mata dan menengangkan serta menghidrat.

Keistimewaan Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Fungsi Shaklee Youth Restoring Eye Treatment

Fungsi Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Mengurangkan :
  • Garis Halus 
  • Kedutan
  • Kedutan sisi luar lipatan mata
  • Sembap
  • Lingkaran hitam
Fungsi Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
 Mengembalikan:
  • Peptide Blend unik mengembalikan sistem isyarat kulit dan menyokong penghasilan kolagen
  • Melembapkan dengan mnegekalkan air pada kulit
  • Menyerap sehingga 1000x beratnya di dalam air untuk melembapkan
Fungsi Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Menyegarkan:
  • Mengekalkan mata yang segar
  • Mengurangkan kemerahan di bawah mata
  • Mengurangkan mata yang sembap

Harga Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 

Harga runcit RM 243.75 untuk penggunaan 6 bulan. So, sehari lebih kurang RM4 sahaja pelaburan kita untuk mata yang bebas kedutan, lingkaran hitam , garis halus dan tiada lagi mata panda!

Shaklee Youth Restoring Eye Treatment ni akan mula dijual bermula 1 Oktober 2018. Jangan lupa dapatkannya segera πŸ˜‰

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Friday, September 21

Promosi Khas Hari Malaysia 2018

Promosi Khas Hari Malaysia 2018: 1 hari sahaja ! | Assalamualaikum, Selamat Hari Malaysia pada semua rakyat Malaysia ;)

Sempena Hari Malaysia 2018, Shaklee Malaysia akan mengadakan promosi istimewa satu hari sahaja iaitu 22 September 2018 iaitu esok hari dan ada sambutan khusus ini bertempat di HQ Shaklee yang bertempat di Sunway GEO, Subang Jaya.

Selamat Hari Malaysia
Tentatif Program di HQ Shaklee
Jom kita tengok apa yang menarik yang akan berlangsung esok sempena program khas di HQ Shaklee ni.

FREE Payung YOUTH Shaklee
1)  Pendaftaran Baru

Setiap pendaftaran baru dengan belian 200 uv, layak untuk menyertai satu cabutan bertuah dan FREE payung YOUTH yang sangat cantik ni.

Promosi Vivix Shaklee
2) Promosi Vivix

Beli 6 FREE 1 (dapat Cash Rebate RM 250 + JIMAT 570)

Beli 2 Vivix dapat 5% off  (dapat Cash Rebate RM 36 + JIMAT RM 180)

Cabutan Bertuah
3) Cabutan Bertuah

Antara hadiah cabutan bertuah esok bagi belian minimum 200 UV adalah:

  • Vivix
  • Youth Skincare
  • Vitamin C
  • Lecithin
  • Youth Exclusive Wrislet
  • Shaklee Salad Container

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Monday, September 10

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Memberkit Shaklee
Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Dah bertahun makan Shaklee tapi tak pernah daftar sebagai ahli sah atau dah pernah daftar dulu tapi dah terlupa nombor ID (haa, dah expired lah tu maknanya ) ☺️

Membership Shaklee automatik melayakkan anda mendapat peluang sebagai pengedar dan seterusnya menjadi bisnes leader, walaupun pada mulanya anda mendaftar sebagai pengguna Shaklee sahaja (tidak beniaga)


So jom kita tengok apa kelebihan seorang AHLI/PENGEDAR Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun.

2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga.


3. Menikmati promosi khas Shaklee untuk ahli/pengedar nya sahaja . Boleh collect order untung guna sendiri dan untuk dijual (jika nak menjana income)

4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee seperti beberapa bulan lepas diadakan Women Health Talk bersama Doktor Pakar dr Sunway Hospital.
 
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.

6. Dijemput menghadiri kelas kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.

7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee! Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes dimana rata rata kami pun dulu bermula dengan ahli biasa dan mula terjebak dengan bisnes Shaklee apabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah.

Apabila jadi bisnes leader Shaklee, anda berpeluang mendapat :
  • 8. Bonus Kepimpinan Shaklee 1 sampai 6 peringkat
  • 9. Insentif Koordinator Shaklee Leader 
  • 10. Car Bonus Program 
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami akan membantu anda dengan:
  • 12. Berpeluang join support group di WA, Telegram dan FB 
  • 13. Kelas tips bisnes melalui Online 
  • 14. Consultation melalui Online medium 
  • 15. Kelas juga Offline di seluruh Malaysia 
  • 16. Bimbingan dari Mentor mentor Shaklee 
  • 17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1 (one to one) Janji sendiri mahu, kami pasti membantu. 
Alhamdulillah Fizah sendiri bernaung di bawah #s2uFamilies yang sudah melahirkan 20 Masters yang berpendapatan purata RM60k setahun dan keatas.

Jika anda berminat untuk bersama-sama dengan Fizah sebagai ahli dibawah organisasi kami bolehlah hubungi Fizah tau. Jangan segan-segan naa.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Sunday, September 9

Testimoni Youth Skincare Shaklee : Tak Perlu Lagi Pakai Foundation

Beza Kulit Dulu dengan Sekarang
"Gambar kiri setahun lepas πŸ˜‚
Beria tau. Nak jenjalan kat Melaka masa tu. Pakai foundation dan bedak Mary Kay.
Belah kanan gambar semalam, pakai Moisturizer SPF 50 Youth je. Lama dah tak berbedak apatah lagi ber foundation πŸ˜‚ Bibir pun pakai Faraa Lip Butter je. Ginila sokmo kalau nak keluar loni.
Dua-dua lighting mengadap sliding door waktu cerah. Tiada filter.
Ya saya kulit sawo matang, tak cerah macam #EncikGajah. Dia dari kecik-kecik dulu memang putih πŸ˜‚
Sejak Februari haritu Nad start guna Youth.
Secara peribadi, Nad rasa lega takyah pakai foundation atau bedak untuk keluar. Sebab senang nak solat lepastu. Tak perlu tonyoh muka lagi untuk remove foundation πŸ˜‚ 
Moisturiser YOUTH ni pun sekali dengan sunscreen yang tak perlu remove dengan oil cleanser atau oil-based makeup remover. Cukup bilas dengan air saja sebab tak waterproof. InshaAllah sangat-sangat wudu’ friendly.
So far Nad guna YOUTH 8 bulan, semua baru habis kecuali Moisturizer SPF 50 dia dan Radiance C+E yang biji-biji emas tu tak habis-habis lagi πŸ˜‚
Gambar kanan tu actually ada jerawat kat pipi kanan. Maybe sebab kurang minum air. Tapi cepat kecut. Yang pipi belah kiri tu bekas jerawat tapi cepat sangat pudar parut bila apply Radiance C+E tu. Serius!
Yang bestnya YOUTH ni, bukan je baiki kulit jerawat jeragat semua tu, tapi muka jadi up jugak tau. Yang U shape jadi V shape. Banyak dah testimoni. Sebab Youth dah dikaji dapat bantu masalah SAGGING (kekenduran).
Tapi muka Nad maybe jadi V shape sebab braces juga πŸ˜‚"
~ Puan Nadiah Suhaidi ~

Best betul feedback dan testimoni Penggunaan Youth dari Puan Nadiah Suhaidi ni. 

Fizah sendiri pengguna Youth sejak April 2018.

Kalau nak cuba Youth ni boleh wassap Fizah dan konsultasi penggunaan akan diberikan secara details dari pengalaman Fizah sendiri.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Continue Reading

Saturday, September 8

Testimoni Vivix : Ramadhan Tak Rasa Lemau & Bertenaga

Eksperimen diri » VIVIX buat puasa saya bermakna!
Selama ni saya ambil Vivix untuk tujuan pemulihan sel. Maka saya prefer ambil Vivix malam sebelum tidur. Sebab Oyun kan memang ada alahan. So kadang-kadang naik jerawat. Tu yang prefer ambik Vivix malam untuk pemulihan jerawat tu.
Puasa-puasa ni, saya stop ambil Vivix kunun-kunun takut kehausan. Hahah (takut sebelum kena!) Tapi disebabkan bulan ni promo Vivix, tiba-tiba rasa nak try ambil Vivix waktu sahur pulak. Hihi.
Amazingly! Memang best! Kena niat nak ambil Vivix untuk TENAGA! Alhamdulillah. Pagi Ramadhan tu tak rasa lemau langsung!
~ Oyun ~

Fakta:

Resveratrol dalam Vivix adalah 10x ganda daripada khasiat resveratrol sumber lain. Ia berfungsi untuk membantu mitokondria dalam sel menjana tenaga! Jika mitokondria banyak, maka lebih banyak tenaga dapat dihasilkan!

No wonder la kita boleh kelainannya!

Memang sangat baik untuk mereka yang diabetes (hyperglisemia), yang darah tinggi, yang darah rendah, untuk penghasilan tenaga mereka.

Kenapa orang diabetes sesuai untuk ambil Vivix?
Sebab mereka mudah mengalami penurunan aras gula yang boleh menyebabkan keadaan hypoglisemia yang lebih bahaya kesannya seperti menggigil, pengsan & koma akibat ketiadaan tenaga yang dihasilkan oleh mitokondria.


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Friday, September 7

Syukur Itu Indah


Pelajaran tauhid  yang sangat bernilai

Dahulu kala, ada seorang petani miskin memiliki seekor kuda putih yang sangat cantik dan gagah.

Suatu hari, seorang saudagar kaya ingin membeli kuda itu dan menawarkan harga yang sangat tinggi. Sayangnya si petani miskin itu tidak menjualnya. Kawan-kawannya mentertawakan dan mengejek kerana dia tidak menjual kudanya.

Keesokan harinya, kuda itu hilang dari kandang nya.

Maka teman-temannya berkata : "Sungguh malang nasibmu, padahal kalau kelmarin kamu jual, kamu kaya, sekarang kudamu sudah hilang.."

Si petani miskin hanya diam saja tanpa berbicara.

Beberapa hari kemudian, kuda si petani kembali, bersama 5 ekor kuda liar lainnya.

Lalu teman-temannya berkata : "Wah..! Untung sekali nasibmu, ternyata perginya kudamu membawa keuntungan.."

Si petani  tetap hanya diam saja.

Beberapa hari kemudian, anak si petani yang sedang melatih kuda-kuda baru mereka terjatuh dan kakinya patah.

Kawan-kawannya berkata : "Rupanya kuda-kuda itu membawa malang, lihat sekarang anakmu kakinya patah.."

Si petani tetap diam tanpa berbicara.

Seminggu kemudian terjadi peperangan di wilayah itu, semua anak muda di desa dipaksa untuk berperang, kecuali si anak petani kerana tidak boleh berjalan.

Teman-temannya mendatangi si petani sambil menangis : "Untung sekali nasibmu kerana anakmu tidak ikut berperang, kami harus kehilangan anak-anak kami.."

Si petani kemudian berkata :

"Janganlah terlalu cepat membuat kesimpulan dengan mengatakan nasib baik atau malang. Semuanya adalah suatu rangkaian proses yang belum selesai. Syukuri dan terima keadaan yang terjadi saat ini. 

Apa yang kelihatan baik hari ini belum tentu baik untuk hari esok. Apa yang buruk hari ini belum tentu buruk untuk hari esok. Tetapi yang pasti, ALLAH paling tahu yang terbaik buat kita.

Bahagian kita adalah, mengucapkan syukur dalam segala hal, sebab itulah yang dikehendaki ALLAH di dalam hidup kita ini.

Jalan  yang dibentangkan ALLAH belum tentu yang tercepat, bukan pula yang termudah. Tapi sudah pasti yang terbaik..."

Semoga dapat mengambil iktibarnya.

Wallahua'lam.
Continue Reading

Thursday, September 6

Testimoni B Complex : Rambut Kembali Sihat Dari Masalah Uban

SELAMAT TINGGAL RAMBUT BERUBAN
Bismillah. Teruja nak share testimoni customer yong. Fresh lagi niiii.
Dia nak suplemen yang dapat membantu rambutnya kembali sihat dari masalah uban. Dan alhamdulilah, dengan penggunaan konsisten hasilnya sangat memberansangkan!
Apa yg dia consume?
Yong suggestkan B complex untuk dia. Sebab?B complex mengandungi BIOTIN. Biotin digunakan untuk menghasilkan keratin dan mengatasi masalah keguguran rambut. Ia juga berfungsi mengawal rambut beruban.
Happy sangat bila dapat feedback positif. Al-maklumlah, ni customer lelaki. Faham-faham je la, berapa ramai sangat orang lelaki yang nak telan suplemen. Memula siap tanya lagi Shaklee ni untuk orang perempuan saja ka.
Hehe..semua orang boleh consume,lelaki dan wanita. Sebab kita semua berhak sihat. Syabas, anda berjaya mengubah hidup untuk lebih sihat. Tak mahal pun. Beli sebotol tahan 4 bulan tau.
Pssssttt..pasni makin handsome bergaya + sihat laaa!Anda tak mau ka??
~ Norliza Othman ~


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Wednesday, September 5

Testimoni Set Rambut Gugur : Rambut Yang Gugur Dulu Dah 90% Kurang Berbanding Dulu

Setiap perempuan mesti alami masalah rambut gugur. Walaupun saya mempunyai rambut yang lebat tapi tetap juga risau. Yelah, kalau dah asyik-asyik gugur lama-lama nipis jugak. Bila sisir je rambut bergumpal rambut kat sikat. Dalam bakul sampah penuh rambut tak termasuk di lantai lagi. Memang hari-hari kena sapu.
Googlelah penyelesaian untuk rambut gugur. So try lah supplemen nie :
  1. Esp - memang supplemen wajib. Selalu minum tiap pagi.
  2. B Complex - lepas makan tengahari telan sebijik.
  3. Zinc Complex - 2 bijik sebelum makan tengahari.
Amalkan dalam 2 bulan. Alhamdulillah hasilnya memang memberangsangkan. Rambut yang gugur dulu 90% kurang berbanding dulu.
Baru-baru nie ada kawan beli set budget penjagaan rambut nie. So dengan rasa ikhlas dari hati saya terangkan pada dia cara consume.
~ Zura, Sg Buloh ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Tuesday, September 4

Testimoni Herbal Blend : Kulit Terbakar Sembuh Selepas 2 Hari Nampak Isi Baru Nak Tumbuh

Luka terπŸ”₯! 😱 nak buat ape?
Jangan pedih dulu. Jika terbakar atau melecur. Lap sikit pastu sapu Herbal Blend.
Kisah saya sendiri.
Masa kene plastik yang dibakar (cecair tu jatuh atas jari saya). Fuh terasa kehangatan dan kepedihannya. Perrrgggghhh tak tahan makan dalam isi jari.
Saya tak panik sebab saya cepat pi bilik dan lap kan luka tu. Pedih sikit. Terus wife saya capaikan Herbal Blend ke atas luka saya tadi tu.
Dan Alhamdulillah. Dalam masa 10 minit, sakit reda dan luka kering dan dalam masa 2 hari nampak dah covered dengan isi baru nak tumbuh.
Alhamdulillah. Allah swt bagi izin.
3 sebab Herbal Blend ni mantap adalah kerana :
  1. Ia terdiri dr herba-herba terbaik untuk multipurpose use seperti Rosemary, Sage, Horse Chestnut, Yarrow (nama omputih)
  2. Boleh diguna harian sebagai lotion. Ia akan bantu melembutkan permukaan kulit yang keras seperti kaki merekah (cek kaki awak kejap)
  3. Menyejuk, menthol, dan tidak berminyak. Sesuai untuk sesiapa nak pekena
Ni antara produk termurah Shaklee tapi sangat berkualiti.
~ Master Firdaus (DOSH) ~


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Monday, September 3

Testimoni Vivix : Tangan Terpecik Minyak Tapi Tiada Naik Gelembung dan Kulit Tiada Bekas Percikan

Ada satu waktu tu saya tengah menggoreng ikan, nak terbalikkan ikan tu tiba-tiba minyak meletup. Terpercik minyak panas kat tangan saya. Pedih jangan cerita la kan bukan sikit yang kena. Merata tempat kat tangan saya yang kena.
Selalunya saya akan ambil ubat gigi sapu kat tempat yang kena tu tapi saya cepat-cepat ambil Vivix dan sapu kat semua tempat yang terpercik tu sebab teringat ada SID lain pernah buat hihi.
Tapi memang menjadi la. Tak sampai 5 minit sapu Vivix, kulit dah tak rasa perit dah. Takde jadi gelembung kulit akibat kena minyak tu dan saya sambung kerja-kerja memasak saya macam biasa.
Selesai masak saya basuh tangan dan tengok memang takde tinggal bekas percikan. Macam tak kena minyak pun. Vivix terbaiklah!!!
~ Intan Rahayu ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Sunday, September 2

Senarai Harga Semua Produk Shaklee 2018 Tanpa GST & SST

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 Jun 2018 tanpa GST.

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 Jun 2018 tanpa GST.

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 Jun 2018 tanpa GST.

Senarai Harga Semua Suplimen Shaklee

Alfalfa Complex (Kecil - 330 tablet) RM 57.50
Alfalfa Complex (Besar - 700 tablet) RM 102.50
B Complex (120 tablet) RM 58.75
Carotomax (30 kapsul) RM 77.50
Collagen Powder (15 sachets) RM 298.00
CoQTrol (30 softgel) RM 148.75
DTX Complex (90 tablets) RM 156.25
ESP (850 gram) RM 161.25
Garlic Complex (60 tablet) RM 56.25
GLA Complex (60 softgel) RM 91.25
Herblax (120 tablet) RM 57.50
Lecithin (180 kapsul) RM 55.00
Meal Shakes (544 gram) RM 120.00
Nutriferon (30 sticks) RM 181.25
OmegaGuard (90 kapsul) RM 136.25
Ostematrix (120 tablet) RM 61.25
Peppermint Ginger Plus (90 tablet) RM 47.50
Performance Drink (539 gram) RM 86.25
Phytocol (120 tablet) RM 197.50
Sustain Released Vita C (180 biji) RM 97.50
Vita E Complex (120 biji) RM 156.25
Vitalea Iron Formula (120 biji) RM 93.75
Vitalea for Children (60 tablet) RM 111.25
Vivix (150 ml) RM 475.00
Senarai harga produk Shaklee bermula 1 Jun 2018 tanpa GST.

Cinch Tea Mix (28 sticks) RM 131.25
Cinch Shake Mix Cafe Latte / Chocolate / Vanilla (15 serving) RM 181.25

Krim Herbal Blend (4 oz) RM 37.50

Shaklee Baby Set RM 360.00:
Shaklee Baby Gentle Wash
Shaklee Baby Soothing Lotion
Shaklee Baby Massage Oil
(FREE Towel & Bag)

Hair Care - Prosante:

Prosante Long Lasting Finishing Spray (237 ml) RM 61.25
Prosante Nourishing Scalp Treatment (59 ml) RM 93.75
Prosante Replenishing Conditioner (237 ml) RM 70.00
Prosante Revitalizing Shampoo (296 ml) RM 68.75


Home Care - Get Clean (Loose Items)

Basic H (16 oz) RM 48.75
Dish Wash (16 oz) RM 46.25
Fresh Laundry Concentrate (5.5 lb) RM 83.75
Soft Fabric Concentrate (32 fl) RM 43.75

Get Clean Home Care Set (all above) RM 225.50


Get Clean Water Pitcher Set

Filter (3 packs) RM 168.75
Housing Kit (1 unit) RM 107.50
Pitcher (1 unit) RM 236.25

Get Clean Starter Pack (all above) RM 512.50

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 Jun 2018 tanpa GST.

YOUTH Skincare - Loose Items

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml) RM 193.75
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml) RM 200.00
YOUTH Activating Serum (30 ml) RM 412.50
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml) RM 206.25
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml) RM 250.00
YOUTH Radiance C + E (60 Capsules) RM 412.50

YOUTH Starter Set RM 850:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)

YOUTH Renew & Maintain Set RM 1,262.50:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)

YOUTH  Intensive Treatment & Repair Set (FULL SET) RM 1,675.00:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)
YOUTH Radiance C + E (60 Capsules)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)
019 8522067 (Hasnan)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading