Tuesday, December 25

Testimoni Carotomax : Koleksi Testimoni untuk Masalah Rabun & Silau

Koleksi Testimoni untuk Masalah Rabun & Silau |


Testimoni 1

Power mata anak berumur 9 dan 7 tahun sudah semakin turun selepas ambil Carotomax & Omega secara konsisten selama 2 bulan.


Testimoni 2

Tak sedar yang power mata dan makin berkurang sampai kena tukar cermin mata baru. Kulit pun makin ok sebab tak tahu yang carotomax pun membantu untuk kesihatan kulit.


Testimoni 3

Power mata turun selepas amalkan Carotomax. Dari kanan 200, kiri 250. Alhamdulillah, sekarang power dah jadi 75 untuk kedua-dua mata.


Testimoni 4

Sebelum ini, nak membaca pun susah sebab blur. Hari-hari cuci mata dengan optrex, selepas seminggu consume carotomax, alhamdulillah, tak guna optrex lagi.

1 Hidangan Carotomax (1 Kapsul Sehari)

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Monday, December 24

Shaklee Year End Sale

Shaklee buat surprise lagi. Ada Year End Sale |


Alhamdulillah, Shaklee berikan kejutan dengan mengadakan Year End Sale pada 26 & 27 Disember ini. Diskaun yang ditawarkan ialah 10% untuk 8 produk Shaklee.


๐Ÿ€ 2 botol Herblax
Harga Promosi : RM103.50
Harga Retail : RM115

๐Ÿ€ 2 botol DTX Complex
Harga Promosi : RM281.25
Harga Retail : RM312.50

๐Ÿ€ 2 botol Lecithin
Harga Promosi : RM99
Harga Retail : RM110



๐ŸŒฟ 2 botol Alfalfa Small
Harga Promosi : RM103.50
Harga Retail : RM115

๐ŸŒฟ 2 botol Alfalfa Large
Harga Promosi : RM184.50
Harga Retail : RM205

๐ŸŸ 2 kotak Collagen Powder
Harga Promosi : Rm536.40
Harga Retail : RM596



๐ŸŒ— YOUTH Serum + YOUTH Night Cream
Harga Promosi : RM596.20
Harga Retail : RM662.50

๐ŸŒž YOUTH Serum + YOUTH Moisturizer Spf-50
Harga Promosi : Rm556.88
Harga Retail : RM618.75

Promo Khas (26-31 Disember)


๐Ÿ‘ถ Shaklee Baby Gentle Wash
Diskaun 50% khas untuk produk ini sahaja.
Harga Promosi : Rm123.75
Harga Retail : RM247.50

Jangan lepaskan peluang ini yer sebab promosi ini hanya untuk 2 hari sahaja!

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Testimoni Vivix : Suami Sudah Berhenti Merokok

Suami dah bebas dari rokok selepas cuba amalkan Vivix |

Kini suami saya bukan lagi seorang perokok.
Sabar berdoa.Berusaha.
 
Berikan sokongan dan tidak putus asa beri semangat.
Alhamdulillah kini suami saya kini bebas dari rokok tanpa menhadapi withdrawal symptom. Fizikal dia lebih sihat. Wajahnya makin kacak.. hehehe.
Memang tak nafikan.VIVIX bantu dia untuk lepas dari rantai rokok. Tiada keinginan pada rokok.. Syukur. Teramat bahagia dalam hati seorang isteri.
Ini adalah kisah benar dari seorang isteri yang mahukan suaminya berhenti merokok.

Testimoni Vivix : Rokok Rasa Pahit Macam Hempedu

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Saturday, December 22

Jom Jadi Ahli Shaklee dengan Harga Murah


Kalau anda dah lama aim nak jadi ahli Shaklee, now is the BEST time! |

Sekarang ni kan Shaklee offer Starter Packs yang ada harga less dari harga ahli biasa tau!! Serius jimat banyak. Fizah tengok pun meleleh ayaq liur weiiii.

Khas untuk ahli baru ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜



Starter Pack 1: YOUTH Set

✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ Shaklee waivekan membership walaupun asalnya tak layak FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ FREE Cermin muka transparent
✅ Dapat cashback lagi ๐Ÿ˜


Starter Pack 2: Vivix Twinpack

✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ FREE Cooler Bag - biasa kena beli okay! Penting untuk bawak travel sebab Vivix ni kena letak dalam peti ais
✅ Dapat cashback lagi ๐Ÿ˜


Starter Pack 3: Wellness Set

✅ Sangat sesuai mulakan bisnes / makan sendiri
✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership (worth RM 65)
✅ FREE Postage (worth RM 10)
✅ FREE Pillbox yang best!
✅ Dapat cashback lagi ๐Ÿ˜

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Sunday, December 16

Youth Skincare : Perfect Skin Toner

Pentingnya penggunaan Toner setiap kali cuci muka. |


Toner Youth
Dulu-dulu kalau beli Set Skincare, toner la yang paling lambat habis. Kekadang tak habis langsung sebab malas nak pakai.
Sebab tu kalau nak beli pape Skincare memang Encik Suami la orang paling bising sebab dia tengok Isteri dia ni agak culas bila pakai Skincare ๐Ÿ˜
Benda yang selalu habis dan selalu beli Pencuci Muka. Sebab tu je yang paling rajin pakai plus rasa kalau time mandi tak cuci muka tu rasa macam tak mandi je.
Bila dah start pakai #Youth_Skincare ni, toner pulak benda yang pertama sekali habis berbanding dengan pencuci muka sebab daku dah mula ada kesedaran tentang betapa pentingnya toner ni.
Sebelum beli Set Youth Skincare ni, Fizah ada join Youth Party yang Shaklee buat. Masa tu Nutritionist Shaklee ada sebut, pencuci muka akan buka seluas-luasnya pores kat muka kita dan dia akan cuci sebersih-bersihnya muka kita.
Dannnn fungsi Toner pulak adalah tutup kembali pores yang terbuka tadi supaya segala kotoran dari luar takkan dapat masuk ke dalam pores muka kita. Sebab tu la WAJIB pakai toner selepas kita cuci muka dengan Cleanser.
Patutlah kulit muka daku nampak kusam plus banyak kawah kat pipi. Salah sendiri kan, nak kata apa. 
Lepas dengar Nutritionist cakap macam tu, memang tak tinggal langsung toner ni setiap kali cuci muka. Kulit pun nampak lebih fresh dan paling best kawah yang ada kat pipi dah mula mengecil.
Katanya kalau rajin pakai toner ni, kulit muka akan cantik & licin macam kulit orang Korea tu. I is tazabarrrrr ๐Ÿ˜‰
Full Set Youth Skincare
Bulan ni promo tau Set Youth skincare ni. Jimat dalam RM 400 sebab bayar untuk 5 items sahaja tapi dapat 6 items (full set) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Continue Reading

Saturday, December 1

Promosi Shaklee Disember 2018

Sedar tak sedar hanya tinggal sebulan sahaja lagi sebelum melangkah ke tahun baru, 2019. Seperti biasa, Shaklee akan berikan promosi setiap bulan. Untuk bulan Disember ini, Shaklee tawarkan promosi Set Youth Skincare yang dilancarkan pada bulan Mei 2018.

Promosi Shaklee Disember 2018

Promosi Youth Skin Care 
Terdapat 2 pilihan promosi Youth untuk bulan ini :-

1. Dengan belian 1 set Youth "Renew & Maintain", anda dapat PERCUMA 1 Radiance C & E yang bernilai RM 412.50

Kelebihan set ini ialah anda boleh dapat penjimatan lebih dari RM700!!

Apa yang anda dapat dengan set ini?
  • PERCUMA Radiance C&E bernilai RM412.50
  • PERCUMA keahlian bernilai RM65
  • PERCUMA penghantaran bernilai RM10
  • Dapat Cash Rebate RM46

2. Beli 1 set "Starter", anda dapat PERCUMA 1 Cermin Youth bernilai RM43.

Promosi seterusnya ialah pillbox istimewa yang mudah untuk dibawa kemana-mana. Malah ia kedap udara supaya vitamin anda tidak "masuk angin."


Promosi Shaklee Disember 2018
Bagaimana nak dapatkan pillbox ini?

Caranya mudah sahaja. Anda perlu buat pembelian produk Shaklee sebanyak 200 uv dalam 1 resit, secara automatik anda layak membeli pillbox ini dengan harga RM3 sahaja (Nilai sebenar RM19.80).

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Continue Reading

Tuesday, November 20

Wednesday, November 14

Testimoni Omega Guard : Bacaan Kolestrol Dan Darah Tinggi Terkawal

Bacaan kolestrol dan darah tinggi terkawal selepas amalkan Omega Guard |


Testimoni dari Puan Haslina :
"Omega guard menjadi pilhan saya kerana:
  • Semenjak Mak mula amalkan Omega3, Mak kata senang nak ambil darah. Bacaan kolestrol dan darah tinggi mak pun semakin terkawal.
  • Anak pula dulu kerap tak sihat dan batuk-batuk tengah malam, sekarang dah takde dah.
  • Puan Haslina sendiri amalkan Omega Guard supaya badan tak mudah penat, bacaan kolestrol terkawal dan lutut dah tak sakit lagi.
  • Sebab itu puan Haslina sukakan Omega Guard dan wajib ada stok dirumah. Habis je topap!"

Berminat untuk mencuba Omega Guard?

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Continue Reading

Friday, November 9

Promosi Istimewa Shaklee 11 November 2018

Ahad ini 11.11 tahun 2018, Shaklee juga tidak ketinggalan untuk membuat sales 11% kepada barangan terpilih.| Yeay!

Promosi Shaklee 11.11 2018

Promosi Shaklee 11.11

2 x CoqTrol = RM 264 (jimat RM 32)
  • Energy Booster
  • Kesuburan Suami Isteri
  • Kulit Cantik
Promosi Shaklee 11.11 2018 - CoqTrol
2 x Carotomax = RM 137 (jimat RM 17)
  • Kesihatan Mata
  • Antioksidan
Promosi Shaklee 11.11 2018 - Carotomax
2 x GLA = RM 162 (jimat RM 20)
  • Kesuburan Wanita
  • Kulit Glowing
Promosi Shaklee 11.11 2018 - GLA Complex
YOUTH Night & Day Cream RM 406 (jimat RM 50)

YOUTH Moisturizer SPF 50 UVA UVB + Night Cream 

Promosi Shaklee 11.11 2018 - YOUTH
Jom dapatkan Promosi Istimewa ini pada 11 November nanti.

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Sunday, November 4

Testimoni Omega Guard : Membantu Masalah Asthma dan Endopain

Testimoni dari Puan Aein Ibrahim:
"Omega guard menjadi pilhan saya kerana Ia dapat membantu masalah asthma saya dan juga dapat membantu masalah endo pain saya (endometriosis)."

Kajian menunjukkan bahawa Omega-3 ini baik untuk membantu melancarkan pernafasan dan juga membantu mengurangkan keradangan pada sendi/otot dalam badan kita. Pengambilan Omega-3 secara konsisten banyak membantu meningkatkan sistem imun badan, malah meningkatkan tahap kesihatan badan secara optimum.

Baca : Info Produk Omega Guard

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Friday, November 2

Info Produk : OmegaGuard™ Shaklee

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Kenapa Perlu Memilih Omega Guard
The Shaklee Difference

Concentrated Fish Oil

OmegaGuard ™ menyediakan spektrum penuh 7 asid lemak penting Omega-3 tulen, secara semula jadi yang hanya dijumpai dalam ikan laut dalam. Setiap hidangan mengandungi 999mg Omega-3 (546mg EPA yang memberi manfaat kepada kesihatan anda dan DHA 360mg yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal).

Triple Molecular Distillation

Untuk memastikan ketulenan dan kualiti minyak ikan dalam OmegaGuard ™, ia menjalani proses penyulingan Triple Molekul moden yang menumpukan asid lemak Omega-3 yang bermanfaat sambil mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri, plumbum, kadmium arsenik, dioksin, PBC dan bahan pencemar lain. Proses ini dapat meminimumkan bau hanyir ikan tersebut.

Friends of Sea

Disahkan oleh Friend of the Sea® dengan membantu memastikan hanya minyak ikan berkualiti tinggi sahaja dihasilkan untuk produk Shaklee tanpa merosakkan alam sekitar.

Apa lagi yang anda mahukan dari supplement yang berkualiti? Semuanya ada pada supplements Shaklee :)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Kod Produk 10236 (90 kapsul)

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Wednesday, October 3

Koleksi Testimoni Vita C Plus Shaklee

Koleksi testimoni dari pengguna Vitamin C Shaklee. | Sebahagian feedback dari pengguna Shaklee yang setia dan konsisten ambil Vitamin C Shaklee.

Testimoni 1


Kesan positif:
  • Tiada Resdung
  • Tak mudah jatuh sakit lagi
  • Tak ada jerawat belakang badan
  • Tak mudah kena ulcer walau pakai braces
  • Tak melarat jika sakit

~ Puan Nadiah Suhaidi, 8 tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 2


Kesan positif:
  • Tak mudah jatuh sakit (imuniti badan bertambah)
  • Tak ada  jerawat belakang badan
  • Tak bengkak tonsil dah
  • Tak melarat jika sakit- fast recovery termasuk waktu pregnant๐Ÿคฐ
  • Tak ada jerawat & parut hitam cepat pudar  di dahi dan pipi
  • Tak berdarah gusi dah ☺
  • Kulit makin cerah berbanding dulu
  • Kulit & bibir makin lembap (dulu kulit kering dan bibir selalu menggelupas)

~ Puan Aeinna Musa, 5 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 3


Kenapa suka makan VITAMIN C :

Dulu selalu naik jerawat kat dahi dan dagu. Sekarang jerawat dah jarang sangat naik kat muka. Kalau naik pun, seketul dua jer, itupun kejap jer dah elok. Antibodi dah kuat sikit berbanding dulu, jarang kena demam selsema. Gusi dah tak berdarah bila gosok gigi, tak macam dulu. Then, bonusnya kulit nampak makin cerah juga.

~ Puan Eina Md Ali, 5 tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 4


Dulu-dulu sebelum kenal Vitamin C Shaklee, pantang kena hujan jer walau hujan renyai-renyai mesti jadi selsema, batuk-batuk dan demam tapi sejak amalkan Vitamin C Shaklee secara konsisten 2 biji sehari dengan IzinNya sekarang ni kalau kena hujan walau basah lenjun Alhamdulillah tak ada selsema, batuk dan demam yang menyinggah.
BONUS dapat kulit yang sihat.

~ Puan Nani Rahayu ~

Testimoni 5


Vita C Shaklee untuk kulit sihat dan cantik sebab tak suka pakai make up tebal. Vitamin C Shaklee bantu jadikan kulit muka tidak kering lagi.

~ Puan Hayati Suki, 6 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Testimoni 6


Dulu kulit senang naik jerawat dan berminyak. Sekarang dah okay, Alhamdulillah.

~ Puan Fatin Syaza, 2 Tahun ambil Vitamin C Shaklee ~

Okay kebanyakan pengguna Vitamin C ni ambil untuk kecantikan kulit. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dan jatuh cinta dengan Vitamin C Shaklee ni.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Tuesday, October 2

Info Produk : Cara Pakai Youth Restoring Eye Treatment

Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment yang betul dan berkesan |

Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment 
Ada2 Cara untuk pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment ni iaitu:

Cara Pertama: Dengan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.
Gunakan cooling tips untuk meratakan dan mengurut produk di kawasan mata.

Bila perlu digunakan?
Selepas Youth Perfecting Skin Toner dan sebelum rawatan produk lain.

Di mana perlu digunakan?
Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan dan kawasan tulang kening dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata -  merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Cara Kedua: Dengan Jari dan Cooling Tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.
Dengan menggunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

Bila perlu digunakan?
Selepas Youth Perfecting Skin Toner dan sebelum rawatan produk lain.

Di mana perlu digunakan?
Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan dan kawasan tulang kening dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata -  merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Video  Cara Pakai Shaklee Youth Restoring Eye Treatment.



Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading

Monday, October 1

Promosi Shaklee Oktober 2018

Terdapat beberapa promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan Oktober ini. | Jom kita lihat satu satu apa promosi yang ditawarkan oleh Shaklee.

1. Promosi Vitamin C Shaklee

Promosi Shaklee Oktober 2018: Vitamin C
Vita C Plus Shaklee
  • Harga biasa RM 97 sebotol (180 tablets)
  • Harga promosi - Beli 3 botol dengan harga RM277


Dapatkan harga lebih jimat 15% - 20% dengan menjadi ahli Shaklee.

Keistimewaan Vita C Plus Shaklee



Sustained Release Vita-C Plus adalah Vitamin C semula jadi yang diperbuat daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

2. Promosi YOUTH Set

Promosi Shaklee Oktober 2018: YOUTH Starter Set, YOUTH Renew & Maintain Set, YOUTH Intensive Treatment & Repair Set
Terdapat 3 pilihan set untuk promosi Youth untuk mendapatkan FREE YOUTH Carry All Travel Bag iaitu:
  1. Starter Set RM 850
  2. Renew and Maintain Set RM 1,262.50
  3. Intensive Treatment and Repair Set (Set Lengkap) RM 1,675
Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Kelebihan YOUTH Caryy All Travel Bag

Pembelian setiap set ini akan dapat FREE Youth Carry All Travel Bag yang mempunyai beberapa kelebihan seperti:
  • Design yang cantik.
  • Zip di bahagian depan untuk toileteries.
  • Kalis air.
  • Mudah dibawa ke mana-mana.
  • Mudah disimpan jika tidak digunakan.
Promosi Shaklee Oktober 2018: YOUTH Radiance Set
Dengan pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment, anda akan menikmati 20% diskaun untuk Radiance Set yang mengandungi:
  • YOUTH Activating Serum
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Rich)
  • YOUTH Radiance C + E

3. Promosi Set Lelaki

Promosi Shaklee Oktober 2018:Real Men Set
Pada bulan ini, Shaklee melancarkan semula produk Zinc Plus (sebelum ini Zinc Complex) setelah lama menghilang. Dalam masa yang sama, Shaklee menawarkan set istimewa untuk para lelaki supaya kekal cergas, aktif, fokus, dan produktif. Harganya ialah RM 56 dan boleh tahan sehingga 4 bulan (hanya 1 tablet untuk 1 hari sahaja).

Real Men Set mengandungi 4 produk
  • CoQ-Trol Plus
  • Vita-E Complex™
  • OmegaGuard™
  • Zinc Plus

Keistimewaan Zinc Plus Shaklee
Apa yang menarik tentang Zinc Plus ini berbanding produk Zink yang berada dipasaran?
  • 15mg Zink dalam 1 hidangan (1 tablet).
  • Membekalkan 100% nutrisi keperluan sehari.
  • Berasaskan tumbuhan. 
  • Tiada bahan berasaskan haiwan.
  • Diekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung.
  • Kurang rasa logam, pahit, atau kelat
  • Kadar penyerapan yang tinggi berbanding zink sintetik!
  • Sesuai untuk semua orang dewasa.

4. Youth Restoring Eye Treatment

Ciri-ciri YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
YOUTH Restoring Eye Treatment merupakan produk terbaru dari Shaklee. Ia amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah di sekitar mata. 

Ia juga telah dipasarkan di US tau.
Keistimewaan YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
Testimoni YOUTH Restoring Eye Treatment Shaklee
Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Continue Reading