Friday, July 27

Testimoni Set Kecantikan Kulit : Masalah Kulit Muka "Breakout" Semakin Pulih


Kalau dulu muka breakout teruk sampai jerawat naik bertubi tubi selepas satu satu stop produk bahan kimia tu. Hormon pun jadi tak stabil gara gara produk skincare. Sebab stress tau!
Banyak produk yang dah kakmimo guna sebelum. Sebabnya? Kakmimo jenis suka tengok orang kulit cantik. Asal tengok orang tu share sikit ja produk cantik dia tu, asal tu jugaklah kakmimo beli. Huhu.😣
Nak cantikkan? Wajib la cuba dan beli. Last2 bila berhenti produk tu, habis naik jerawat muka bernanah serta berpasir.
Malu sangat dan down sangat bila berjumpa dengan kawan kawan yang kulit bersih bebas jerawat. Down to earth weh.😩
Kawan kawan kakmimo tau la kulit kakmimo sejenis macam mana. Bila kita ada jerawat breakout dekat muka mesti nak keluar rumah akan tutup dengan foundation tebal tebal supaya takmau bagi orang nampak kulit kulit muka kita yang ketara tu.
Makin lama makin tutup jerawat makin banyak. Kulit muka tertutup tak dapat pengudaraan yang bagus. Buatkan kulit wajah bertambah teruk. Bila semakin banyak semestinya produk tu ada bahan kimia.😣
Last sekali kakmimo serik dah takmau pakai apa-apa. Kakmimo up status dekat FB stress dengan muka breakout macam ni.
Sekali tu kawan kakmimo pm, wehh cuba la produk ni dan makan produk ni. Produk ni product beyond organic tau. Why not you rawat dulu dari dalam.
And then kakmimo pun cubalah makan dan jadi ahli. Kakmimo konsisten sampai sekarang and and its works bebeh! I love it. Hati berjimba jimba. Seronok sangat dan bahagia sangat bila kulit muka dah kembali pulih!
Siapa tak suka kan? Rata rata orang kita suka pada kecantikan. Fitrah manusia. Bagi sesiapa yang ada masalah kulit muka breakout. You all wajib cuba! Tak rugi you all melabur dekat produk beyond organic. Seriusly rasa tak rugi melabur!
Alhamdulillah syukur berkat konsisten dengan produk beyond organic ESP, Vita C, Vita E dan Bcomplex.😍
~ Kak Mimo ~

Terima kasih kerana sudi membaca :)

Hubungi kami :
019 659 1541 ( Fizah )

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment