Wednesday, July 4

Testimoni : Herbal Blend Bantu Hilangkan Ruam Susu Bayi

Ni BUKAN baby adam tau!
Nana post gambar ni just nak bagi tahu #babyadam kena SAMA macam ni! SANGAT SANGAT SAMA! Plus teruk lagi.
Habis 1 badan baby adam naik ruam di sebabkan alah pada susu. Sangat teruk! Gatal-gatal, kulit jadi kering.
So cari jalan nak bagi hilangkan ruam tuh Nana pon dengan istiqomah sapukan HERBAL BLEND dekat baby adam. Jadikan macam lotion harian sapu je tiap kali lepas mandi.
Alhamdulillah sekarang kulit baby adam dah okey dah cantik dah. Takde capuk-capuk, tak kering, takde merah-merah sangat dah. NASIB semalam dah RESTOK untuk baby adam.
~ Puan Nana ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment