Sunday, December 16

Youth Skincare : Perfect Skin Toner

Pentingnya penggunaan Toner setiap kali cuci muka. |


Toner Youth
Dulu-dulu kalau beli Set Skincare, toner la yang paling lambat habis. Kekadang tak habis langsung sebab malas nak pakai.
Sebab tu kalau nak beli pape Skincare memang Encik Suami la orang paling bising sebab dia tengok Isteri dia ni agak culas bila pakai Skincare 😁
Benda yang selalu habis dan selalu beli Pencuci Muka. Sebab tu je yang paling rajin pakai plus rasa kalau time mandi tak cuci muka tu rasa macam tak mandi je.
Bila dah start pakai #Youth_Skincare ni, toner pulak benda yang pertama sekali habis berbanding dengan pencuci muka sebab daku dah mula ada kesedaran tentang betapa pentingnya toner ni.
Sebelum beli Set Youth Skincare ni, Fizah ada join Youth Party yang Shaklee buat. Masa tu Nutritionist Shaklee ada sebut, pencuci muka akan buka seluas-luasnya pores kat muka kita dan dia akan cuci sebersih-bersihnya muka kita.
Dannnn fungsi Toner pulak adalah tutup kembali pores yang terbuka tadi supaya segala kotoran dari luar takkan dapat masuk ke dalam pores muka kita. Sebab tu la WAJIB pakai toner selepas kita cuci muka dengan Cleanser.
Patutlah kulit muka daku nampak kusam plus banyak kawah kat pipi. Salah sendiri kan, nak kata apa. 
Lepas dengar Nutritionist cakap macam tu, memang tak tinggal langsung toner ni setiap kali cuci muka. Kulit pun nampak lebih fresh dan paling best kawah yang ada kat pipi dah mula mengecil.
Katanya kalau rajin pakai toner ni, kulit muka akan cantik & licin macam kulit orang Korea tu. I is tazabarrrrr 😉
Full Set Youth Skincare
Bulan ni promo tau Set Youth skincare ni. Jimat dalam RM 400 sebab bayar untuk 5 items sahaja tapi dapat 6 items (full set) 😍😍😍

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment