Monday, September 10

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Memberkit Shaklee
Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Dah bertahun makan Shaklee tapi tak pernah daftar sebagai ahli sah atau dah pernah daftar dulu tapi dah terlupa nombor ID (haa, dah expired lah tu maknanya ) ☺️

Membership Shaklee automatik melayakkan anda mendapat peluang sebagai pengedar dan seterusnya menjadi bisnes leader, walaupun pada mulanya anda mendaftar sebagai pengguna Shaklee sahaja (tidak beniaga)


So jom kita tengok apa kelebihan seorang AHLI/PENGEDAR Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun.

2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga.


3. Menikmati promosi khas Shaklee untuk ahli/pengedar nya sahaja . Boleh collect order untung guna sendiri dan untuk dijual (jika nak menjana income)

4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee seperti beberapa bulan lepas diadakan Women Health Talk bersama Doktor Pakar dr Sunway Hospital.
 
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.

6. Dijemput menghadiri kelas kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.

7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee! Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes dimana rata rata kami pun dulu bermula dengan ahli biasa dan mula terjebak dengan bisnes Shaklee apabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah.

Apabila jadi bisnes leader Shaklee, anda berpeluang mendapat :
  • 8. Bonus Kepimpinan Shaklee 1 sampai 6 peringkat
  • 9. Insentif Koordinator Shaklee Leader 
  • 10. Car Bonus Program 
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami akan membantu anda dengan:
  • 12. Berpeluang join support group di WA, Telegram dan FB 
  • 13. Kelas tips bisnes melalui Online 
  • 14. Consultation melalui Online medium 
  • 15. Kelas juga Offline di seluruh Malaysia 
  • 16. Bimbingan dari Mentor mentor Shaklee 
  • 17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1 (one to one) Janji sendiri mahu, kami pasti membantu. 
Alhamdulillah Fizah sendiri bernaung di bawah #s2uFamilies yang sudah melahirkan 20 Masters yang berpendapatan purata RM60k setahun dan keatas.

Jika anda berminat untuk bersama-sama dengan Fizah sebagai ahli dibawah organisasi kami bolehlah hubungi Fizah tau. Jangan segan-segan naa.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment