Monday, April 11

Peluang Dalam Shaklee

Siapa yang tak ingin untuk  menjadi boss.
Takde manusia dalam dunia ni yang suka bekerja di bawah arahan orang lain selama-lama nya.

Walaupun Fizah hanya seorang Housewife tetapi Fizah pun ada pengalaman bekerja di bawah arahan orang lain.
Memang tak best sangat.

Lagi-lagi kalau dapat boss yang dia rasa dia je yang betul.

Walaupun hanya seorang Housewife Fizah juga ingin memiliki pendapatan sendiri.
Alhamdulillah Fizah dipertemukan dengan Shaklee.


Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi.

Antara syarat untuk menjalankannya adalah :

❤️sayang kesihatan 
❤️sayang keluarga 


Kenapa Shaklee bisnes terbaik?

1. Shaklee ni konsepnya distributorship dengan erti kata lain takde stokis

2. Medium Bisnes Shaklee adalah 100% online dan 100% offline.
  • Maksudnya kita sendiri yang pilih cara marketing. 100% terpulang pada kita nak online ke offline ke. Kita decide. Bisnes yang flexible & independent.
3. Shaklee dah masuk 60 tahun dan never failed bayar Bonus kepada SIDnya. Pertengahan bulan je masuk duit bonus.

4. Shaklee kekal lama sebab Shaklee mementingkan kualiti dengan hanya memastikan produknya
  • Sentiasa Mesra Alam
  • Sentiasa Selamat
  • Sentiasa Berkesan
5. Ada lagi tau. Memang sangat banyak peluangnya.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah) 

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Location: Kuantan, Malaysia

0 comments:

Post a Comment