Wednesday, March 8

Testimoni Carotomax : Rabun Mata Berkurang Dalam Masa Seminggu

"Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding,
'Eh, kenapa senang je tengok jam nampak clear je. Selalunya samar-samar.'
Mula-mula, ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam. Tengok -tengok lens ada dalam bekas. Then baru teringat, CAROTOMAX..!!
Yes, dia punya kerja kot. Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa.
Lepastu pergi kat TV, tengok dari jarak yang selalu saya tengok. Yes, lebih clear!
Ya Allah, best nya. Tak sabar nak check tahap rabunku ini. Harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.
Alhamdulillah. Saya memang berusaha nak baiki rabun. That's why saya ambil Carotomax ni."
~ Puan Norliza Ibrahim ~

Terima kasih kerana sudi membaca :)

Hubungi kami :
019 659 1541 ( Fizah )

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment