Friday, January 19

Testimoni Carotomax : Saraf Mata Ibu Pulih dan Kini Boleh Menjahit Semula dan Mengaji Lebih Lama

Assalamualaikum semua :)

Today Fizah nak share testimonial pengguna yang mengalami masalah saraf mata. Doktor pun beritahu dah tiada harapan pulih. Tapi selepas mengamalkan Carotomax selama 2 minggu lebih, dah boleh mengaji lebih lama dari biasa, siap boleh menjahit semula!

Jom baca :)
"Syukur ke hadrat Ilahi, MIL dah lama mengalami masalah saraf mata. Doctor ade cakap tidak boleh nak buat apa dah. Lama-lama mata akan lebih kabur dan tidak akan nampak, akan merebak ke mata sebelah lagi.
Since saya ambil Shaklee untuk milk booster, MIL tanya, ade tak vitamin untuk mata?
Saya tak pasti. Tanya-tanya pada Kak Miera Sixtybiz, CarotoMax adalah jawapannye.
Last month masa cuti Krismas, jumpa MIL, terus beri pada MIL. Today tengahari MIL call, just to inform me that dia dah boleh mengaji lebih lama dari sebelum ni. Yang lagi buat teruja, dia dah boleh menjahit semula. (Sebab mata jadi macam tu sebab banyak menjahit mase muda, tailor). Syukur sangat. Harap mak terus sihat.
I suggest any one have problem with Saraf boleh la consume CarotoMax. Sebiji sehari je." 

~ Puan Ezanin Iqbal ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment