Friday, June 8

Testimoni Carotomax : Masalah Silau Mata Semakin Baik


"Saya tak ada masalah rabun cuma kalau malam mata macam silau. Maybe sebab seharian menghadap pc kat ofis. Kat rumah pulak asyik dok menghadap skrin phone. Malam-malam tengah tidurkan anak dalam gelap pun saya suka habiskan masa membaca guna phone.
Dah rasa silau makin tinggi dan kadang-kadang rasa mata dah kabur, saya try ambil Carotomax. Mula-mula makan dalam sehari dua mata rasa cam berair pastu cam kuar tahi mata jer. Tapi saya teruskan makan juga. Sekarang dah nak habis 1 botol (1 bulan), saya dah mula rasa mata makin clear. Malam pun dah tak rasa silau menghadap screen.

Best! Owh, lagi satu rasa effect pada parut pun macam cepat sikit sebab Carotomax juga antioksidan kan.. Makin pudar dan rasa kulit lebih lembab. Cubalah!! Memang terbaik!!"
~ Puan F ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment