Saturday, June 23

Testimoni : Asthma Anak Makin Hilang Selepas Ambil Omega Guard dan Meal Shakes

KISAH ANAKKU & ASTHMA.
Hati ibu mana tak sedih kalau hampir setiap bulan anaknya terpaksa ambik nebuliser akibat asthma. Sikecil makin susut akibat kerap diserang asthma. Pantang cuaca sejuk, pantang tersilap makan, asthma akan menyerang.
Itu yang Chek Yam alami. Bila salah seorang dari kembar Chek Yam, Saffy Adleia@Dede kerap diserang asthma hingga satu ketika kerana terlalu kurang oksigen, terpaksa warded. Tinggallah si kembar Dada dengan ayah di rumah.
Takdir menyaksikan keikhlasan seorang ibu saudara memberi Omega Guard secara percuma. Tujuan asal untuk anak anak dapat fokus pada pelajaran kerana Omega Guard berfungsi sebagai merangsang kecergasan otak di samping pelbagai khasiat. Si kecil ini pun nak juga. Nampak selamba dia kunyah Omega Guard tu. Masa tu usia baru 1 tahun 2 bulan, tapi teruskan juga. Akhirnya Chek Yam beli lagi, diteruskan dengan Meal Shakes.
Sekian lama setelah berbulan bulan, Chek Yam perasan asthma Dede hampir tiada. Tiada lagi selsema dan batuk yang teruk. Tiada lagi nebuliser setiap bulan atau paling teruk seminggu sekali.
Alhamdulillah. Syukur sangat sangat. Dede semakin pulih, makin berisi. Ini sebab kenapa Chek Yam pilih Shaklee. Konsistensi menunjukkan kesihatan yang semakin cemerlang sehingga hari ini Omega Guard dan Meal Shakes pilihan terbaik Chek Yam untuk Anak anak. Tiada bau minyak ikan yang hanyir dengan Omega Guard. Tak percaya tengok Dede dengan selamba kunyah Kapsul Omega."
~ Puan Maryam ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen di blog Fizah. InsyaAllah kunjung balas akan menyusul dari Fizah :)