Sunday, August 19

Testimoni Herbal Blend : Kecutkan Jerawat Batu Dengan Krim Serbaguna


Bila tiba tiba jerawat batu naik, macam-macam home made treatment buat, letak ubat jerawat berhari-hari pun tak kecut , lagi merah ada lah.
Bila letak je Herbal Blend dekat jerawat yang besar & merah-merah semalaman, pagi dah kecut & tak merah!
Yang penting dah tak sakit nyut nyut kat jerawat tu. Alhamdulillah syukur sangat. Malu sangat bila cakap dengan orang asyik pandang jerawat kite je, pastu rasa tak berkeyakinan diri bila jumpa ramai orang.
Hari ni boleh pegi kerja dengan yakin!
~ Nadiah Othman ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment