Wednesday, August 15

Testimoni Vivix : Luka Penghidap Diabetes Tertutup Lepas Seminggu Ambil Vivix


Ni kisah mak mertua sepupu Oyun yang dah lama menghidap diabetes. Diabetes dengan luka memang tak dapat dipisahkan. Bila luka sikit je, even sikit pun memang susah dan lambat nak baik.
Yang paling bahayanya bila mengenangkan risiko infection tu nanti. Biarlah penat jerih mencuci luka, asalkan luka tu tak sampai mengundang bala seterusnya. Kalau infection, takut merebak, takut kena potong lebih besar kaki tu!
Gambar Jun 2014 tu seminggu lepas potong sikit bahagian jari tu. Lukanya asyik terbuka dan lambat betul nak tunggu tertutupnya. So, memang kene rajin jaga. Dekat 2 bulan jugakla dengan luka terbuka tak baik-baik.
Bulan Ogos 2014, sepupu Oyun nak try dengan Vivix. Lepas seminggu, ALLAHUAKBAR, tertutup terus kulit tu! Punyela lama tunggu je dekat 2 bulan nak baik sendiri luka tu, tak tutup-tutup. Lega kan bila takde luka terbuka yang boleh mengundang lebih banyak bahaya tu.
Untuk mereka yang ada family Diabetes mesti faham perasaan ni. Tak tergambar rasanya bila orang yang kita sayang makin sembuh dan sihat.
Alhamdulillah. Cousin repeat order Vivix lagi. Siap double order dengan pakcik lagi tu. Katanya pakcik pun nak try Vivix yang amazing ni jugak!
~ Oyun ~
Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment