Saturday, August 18

Testimoni Vivix : Ikhtiar Seorang Perokok Tegar


Last month masa promosi Vivix, ada perokok tegar meluahkan hasratnya bersungguh-sungguh nak berhenti merokok.
Sebelum ni dia ambil 8-10 batang rokok sehari. Kami pun suggest ambil Vivix since Vivix ni 'buang' nikotin dalam badan & sihatkan sel-sel yang dah rosak akibat asap rokok.
Selepas seminggu, dia dah berjaya kurangkan kepada 5 batang rokok sehari! Kadang-kadang tak sampai pun 5 batang.
Then lepas 3 minggu, kami follow up dia lagi, Alhamdulillah. Dah kurang lagi! 3-4 batang rokok je sehari. Lagi pun dia, sekarang dah tak mencari-cari sangat rokok.
Perlahan-lahan nak cuba kurangkan kepada 1 batang sampailah buang terus rokok tu dalam hidup dia.
Bonus effect yang dia dapat - badan lebih fit. Alhamdulillah! Kami yang membaca pun terharu. Bergenang air mata kesyukuran. Kami doakan encik berjaya berhenti rokok sepenuhnya!  In Shaa Allah.
~ Nadiah Othman ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment