Thursday, August 16

Testimoni : Ikhtiar Seorang Pesakit Tibi

My customer suspect TIBI and also pesakit G6PD.
After 4 month++ batuk, demam non-stop, asthma bergilir-gilir, finally after beberapa kali cek kat klinik dan hospital baru dapat detect ade symptom Tibi dan kalau tak semua cakap takde masalah everything ok.
Then selera makan hilang, badan makin lemah, makin susut, sample kahak pun dah ambil dan tested. Positive.
Dapat 6 jenis ubat hospital, makan sampai nak muntah cause banyak sangat kan, siap ade buku ubat, untuk catatan waktu makan. Ubat-ubat tu untuk avoid kuman membiak.
Alhamdulillah after a few weeks kuman makin kurang tapi berat badan still tak naik, badan lemah dan takde selera makan. Makin kurus.
Dalam masa yang sama presenting him ESP dan Performance Drink, 2 kali sehari. After 3 weeks, dah nampak perubahan. Kembali bertenaga, selera makan bertambah dan bertenaga. Badan pun dah naik beratnya. Sampai laa hari ni. Alhamdulillah dah boleh senyum dan mampu bangun sendiri.
ESP kaya dengan protein soya dan Performance Drink pemberi tenaga berterusan. Alhamdulillah, sekarang dah tambah ambil Vivix pulak. Semoga semakin sihat dan bertenaga bersama Shaklee.
~ Juzaila ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment