Wednesday, August 22

Testimoni OsteMatrix : Senggugut Tiada Lepas Konsisten Ambil OsteMatrix

Ada ke perempuan yang suka senggugut bila datang period? Kalau ada, Naddy nak buat squad squad tabik hormat! Hehe
Tak suka senggugut! Naddy 1st time start senggugut masa kat Matrix. Gileee.. Memang tak boleh bangun pergi lecture, merengkot dalam comforter atas katil, tuam perut dengan air panas kat bahagian bawah perut. SEHARIAN kadang-kadang sampai hari kedua. Tak boleh makan, tak boleh kena sejuk. Aiyoo seksa MashaAllah tuhan je yang tau.
Senggugut berterusan sampai masuk U. Siap masa orientasi, tengah jalan depan bangunan BHEP tetiba perut cramp takleh jalan sebab SENGGUGUT! Memang terjelepuk duduk kat sebelah kedai buku. Sampaikan tak tahan sangat suruh Amanda cakap kat sorang senior lelaki naik motor suruh hantar balik kolej. Hahahahaah memalukan! Nasib baik Amanda still waras lagi cakap "woi kau gilerr?" Hihi
Berlarutan jugak la senggugut Naddy sampailah mengadu kat Mak. Mak suruh minum susu panas. Naddy tak suka susu, tapi paksa jugak minum. Susu Everyday je yang tekak boleh terima. And period pain memang much better.
Tapi Naddy ni memang pemalas nak bancuh. Kalau boleh avoid susu plain and sengugut datang balik. Sedih.
Sampailah start makan OsteMatrix. Terasa betuuuuuuuul perbezaan masa period. Secara jujur and ikhlas, setiap malam memang tak skip ambil kalsium ni. Bulan ni period paling best. Memang langsung takde senggugut even sikit. Legaaa Alhamdulillah sangat-sangat. And Naddy perasan cramp-cramp kaki time tidur pun dah jaranggg sangat jadi. Kalau dulu time hujan confirm kaki cramp mase tidur. Now dah takdee. Legaaaa. Tidur nyenyakk. Badan segar. Memang macam minum susu khasiat #osstematrixx ni!!
Tula my sharing untuk hari ni. Naddy really lovee jatuh CINTA pandang pertama la dengan #Ostematrix.. Antara supplement Shaklee yang sangat konfidennya Naddy suggest kat customer..he he
~ Nadiah Amzar ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment